Partners

De Praktijk Index heeft partnerships met verschillende partijen en bedrijven. Samen bereik je tenslotte meer dan alleen.
Task Force Health Care

Task Force Health Care


Task Force Health Care (TFHC) is een public-private platform. TFHC bestaat uit partners actief binnen de Nederlandse Life Sciences & Health sector.
De partners zorgen voor innovatieve en duurzame oplossingen voor mondiale (en lokale) uitdagingen in de gezondheidszorg en zijn actief over de hele wereld.

Meer informatie

Dutch value-based healthcare creators

Dutch value-based healthcare creators


Value-based healthcare is the optimal and sustainable balance between high quality of care, high quality of life and containable costs.

As the Dutch value-based healthcare creators, we believe that value-based healthcare can stimulate broad accessibility of highly qualitative healthcare, where consumers can live normal, productive lives as long as possible, with minimum value loss and maximum value gain for patients, provider networks and society. In a sustainable way.

Meer informatie

ParkinsonNet

ParkinsonNet


De Praktijk Index is trotse partner van ParkinsonNet. ParkinsonNeXt is een initiatief van ParkinsonNet en betreft een samenwerking tussen het UMC St Radboud en de Radboud Universiteit Nijmegen en een aantal bedrijven: Topicus Zorg, Zorg Invest, de Praktijk Index BV, Focus Cura Zorginnovatie B.V., Monpellier Venture LTd. en Simultrainer Europe BV.
Zij gaan samen aan de slag met het ontwikkelen van (digitale) zelfzorgproducten die patiënten helpen om optimaal gebruik te maken van de medische zorg.

Meer informatie

Motivaction

Motivaction


Samen met Motivaction heeft de Praktijk Index een jaar of zes geleden ‘Wat werkt bij wie‘ uitgegeven.
Momenteel ontwikkelen we samen onder de naam Blnkr een concept om makkelijk een persoonlijke match tussen patiënt en zorgverlener tot stand te brengen, die leidt tot een succesvol resultaat voor beiden.

Meer informatie

IQ Healthcare

IQ Healthcare


IQ Healthcare is onze partner bij de ontwikkeling van de statistische modellen die we gebruiken binnen onze monitor Reflex. Daarnaast werken we met IQ Healthcare en de NPCF samen aan de atlas die Praktijkvariatie inzichtelijk moet maken.

Meer informatie

Parabench

Parabench


Samen met Intramed en Magistro heeft de Praktijk Index het initiatief genomen om informatie binnen de beroepsgroep te vergelijken (benchmarken). De aanleiding hiervoor is dat praktijken steeds meer inzicht willen krijgen in hoe zij presteren ten opzichte van andere praktijken. Daarnaast willen zij de uitkomsten gebruiken richting zorgverzekeraars. Maar er ontstaan ook betrouwbare getallen rondom bijv. instroom (DTF e.d.) en het nut van bepaalde behandelingen kan aangetoond worden.

Meer informatie

InterSystems

InterSystems


De Praktijk Index is partner van InterSystems. Voor onze textmining projecten maken we gebruik van iKnow technologie van InterSystems.

Meer informatie

Bricc

Bricc


De Praktijk Index heeft in samenwerking met Bricc (Berghuis Retail Intelligence Consultancy & Concepts) een HTML5 dashboard gemaakt waarmee ondernemers in de schoenenbranche wekelijks hun omzetcijfers kunnen vergelijken met de markt. Door deze (anonieme) benchmark kunnen ondernemers zich meten met de markt en daarop hun keuzes voor hun bedrijf baseren.

Meer informatie

Medworq

Medworq


De Praktijk Index maakt samen met Medworq dashboards voor FIND en GUIDE. Deze dashboards worden gebruikt voor opsporing van risicopatiënten (FIND) of ter ondersteuning van adviseren van de beste behandeloptie (GUIDE).

Meer informatie