Clinical Intelligence

Het Reflex platform van DPI vertaalt medische gegevens naar bruikbare stuurinformatie. Ziekenhuizen kunnen dit platform zelf gebruiken voor eigen analyse. Onze experts kunnen u dit werk ook uit handen nemen en maandelijks rapporteren over de meest opvallende signalen over sterfte, verpleegduur en heropnames. DPI is met Reflex actief op de Nederlandse, Belgische, Duitse en Braziliaanse markt. 

Met Reflex heeft u maandelijks inzicht in de meest recente gegevens van uw ziekenhuis over sterfte, verpleegduur en heropnames. Zo houdt u vinger aan de pols door de trends van deze cijfers te bekijken. Per specialisme, per diagnose en per verrichting. U ziet waar de registratie nog niet up to date of onvolledig is. Iedere maand is er een update van Reflex met de meest recente LBZ gegevens. Dit zijn gegevens die in de meeste ziekenhuizen al jaren worden vastgelegd. U signaleert tijdig de trends en kunt deze nader analyseren en waar nodig ingrijpen.

De experts van DPI hebben jarenlange ervaring met het werken met deze cijfers. U kunt deze kennis inzetten om trends tijdig te ontdekken en adequaat te kunnen ingrijpen. Ook bijvoorbeeld selectie van de meest interessante dossiers voor dossieronderzoek kunt u aan ons overlaten. Meer informatie over Reflex